Veelgestelde vragen 

Registreren

Hoe kan ik een account aanmaken als klant?
Klik bovenaan de pagina op "Registreren", selecteer "Registreren als klant", vul als laatst de gegevens in en klik op "Registreren".
Hoe kan ik een account aanmaken als hobbybakker?
Klik bovenaan de pagina op "Registreren", selecteer "Registreren als hobbybakker", vul als laatst de gegevens in en klik op "Registreren".

Betalingen

Ik heb een product besteld, hoe kan ik het product betalen?
Op het moment dat je een product hebt besteld, krijgt de hobbybakker de bestelling binnen. De hobbybakker dient de bestelling eerst te accepteren voordat het product betaalt kan worden. Wanneer de bestelling geaccepteerd is, krijg je een email met de betaalinstructies.
Ik heb een bestelling betaald, kan ik de bestelling nog annuleren?
De bestelling kan geannuleerd worden tot 24 uur na betaling. In enkele gevallen kan de bestelling na 24 uur nog geannuleerd worden. Dit kan alleen in overleg met de hobbybakker.

Product

Ik heb een vraag over een product. Aan wie kan ik deze vraag het best stellen?
Vragen over een product kunnen het best beantwoord worden door de hobbybakker. Heb je een vraag over de website? Neem dan contact met ons op via klantenservice@pastryfinder.nl.
Ik heb een product besteld, maar het voldoet niet aan mijn verwachtingen.
Wij adviseren om in eerste instantie contact op te nemen met de hobbybakker. Indien je er niet uitkomt met de hobbybakker, kun je altijd contact opnemen met ons. Wij proberen dan om tot een goede oplossing te komen.

Levering

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald, hoe wordt het geleverd?
Bestellingen kunnen alleen opgehaald worden bij de hobbybakker. Overleg de gewenste ophaaltijd met de hobbybakker.

Hygiëne

Hoe zit het met de hygiëne?  
Elke hobbybakker is verplicht om de hygiëne wet - en regelgeving na te leven. Ook zijn ze verplicht om ingrediënten van goede kwaliteit te gebruiken. In onze algemene voorwaarden (punt vijf) staat waar de hobbybakkers aan moeten voldoen. Indien je vragen hebt over de hygiëne, kun je altijd contact met ons opnemen.